Μετεωρολογικός σταθμός στην Σαμοθράκη Β.Α. Αιγαίο
Τόπος εγκατάστασης Καμαριώτισσα 40 μ. υψόμετρο
γεωγραφικό πλάτος: 40°28'23" (40,472927)
γεωγραφικό μήκος: 25°28'29" (25,474491)

Ο παρακάτω πίνακας δίδει μία καταρχήν εικόνα των τρεχουσών τιμών (αναγραφόμενη στιγμή μέτρησης). Αναλυτική παρουσίαση των μετεωρολογικών στοιχείων μπορείτε να δείτε μέσω των γεφυρών που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της σελίδας ή κατ' επιλογή στην εκδοχή Frame. Για την οπτική υποστήριξη παραθέτουμε ξανά την εικόνα με άποψη του νησιού μέσω Webcam. Περαιτέρω πληροφορίες όπως οι τελευταίες 8 εικόνες της ημέρας, τρέχουσες δορυφορικές εικόνες από Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τιμές όζοντος θα βρείτε στην σελίδασελίδα της Webcam.

weatherinfo

Στοιχεία ημέρας:

Webcam Samothraki

   


Θερμοκρασία θάλασσας
10/12/2017
15,9 º Κελσίου

Εικόνα καιρού Πίνακας δεδομένων Διαγράμματα Διαγράμματα προηγούμενης ημέρας

Όλες οι διαθέσιμες στατιστικές και πίνακες

Τα ατοιχεία που δίνονται από τον μετεωρολογικό σταθμό δεν είναι πλήρως 100% ακριβή. Τα στοιχεία λοιπόν θα πρέπει να αποτελούν απλώς μία βάση αναφοράς και όχι ως απόλυτες τιμές. Δεν αναλαμβάνουμε ως εκ τούτου καμμία ευθύνη σε περίπτωση ζημιάς που προκύπτει από εσφαλμένα στοιχεία ή παρερμηνεία αυτών. 

Ο τόπος εγκατάστασης του μετεωρολογικού σταθμού είναι το λιμάνι της Καμαριώτισσας. Τα δεδομένα λαμβάνονται με μία συχνότητα κάθε πέντε λεπτά.

www.awekas.at

Weather Underground PWS IOSTMAKE2

Εφόσον και στο μέλλον θέλετε να μπορείτε να βλέπετε τις κυριακάτικες εικόνες των εκδρομών μας, τις webcams από την Καμαριώτισσα και τα στοιχεία καιρού από την Σαμοθράκη, τότε ζητώ την στήριξή σας.


Εδώ βρίσκετε: Καιρός / Καμαριώτισσα / Επισκόπηση

πίσω στην ελληνική αρχική σελίδα

πίσω στην αρχή

© IPS-Team

τελευταία Μεταβολή: