Εδώ βρίσκεστε: Υπηρεσίες-Service / Βαθμολογία

Η σελίδα SAMOTHRAKI.COM εισάγει ένα σύστημα βαθμολόγησης για την αξιολόγηση των καταλυμάτων.

Εδώ και αρκετό καιρό σκεπτόμουν με ποιο τρόπο θα σας παρείχα μεγαλύτερη ασφάλεια στην επιλογή του καταλύματός σας. Στις ιστοσελίδες μου που αφορούν στα καταλύματα θα βρείτε ένα σύστημα αξιολόγησης και την δυνατότητα έκφρασης προσωπικής γνώμης.

Δεν ήμουν πλήρως ευχαριστημένος, λόγω του ότι οι εικόνες και η λίστα με τα στοιχεία των καταλυμάτων δεν κάλυπταν πλήρως τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για το χώρο διαμονής του.

Υπάρχει το σύστημα αξιολόγησης του EOT με αστέρια και κλειδιά για την ποιότητα. Πιο ενημερωτικές είναι αντίστοιχου περιεχομένου ιστοσελίδες (portal), που μεταξύ άλλων αναφέρονται και αξιολογούν μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και είναι αναλυτικότερες και επίκαιρες. Για παράδειγμα:

Ένα τέτοιο σύστημα αξιολόγησης βρίσκει κανείς μόνο σε portal μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων παρά σε μία μικρή ιστοσελίδα που γράφεται από μένα. Στη Σαμοθράκη υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες δωματίων που θα αδυνατούσαν όμως να συμπεριληφθούν στην παράπανω παρουσίαση.

Συνεργάστηκα λοιπόν με την εξαιρετική εταιρία για θέματα Web-ανάπτυξης του Damir Mehmedovic και προέκυψε ένα σύστημα αξιολόγησης των καταλυμάτων της Σαμοθράκης. Ξεκίνησα με τα ξενοδοχεία και θα ακολουθήσουν όλες οι παρουσιάσεις σε άλλες τρεις γλώσσες.

Αφού κατέβαλα πολύ κόπο απευθύνομαι τώρα σε σας. Εφ' όσον επισκεπτήκατε το νησί δείτε αν υπάρχει το κατάλυμα στην ιστοσελίδα και εάν διαθέτει σύστημα αξιολόγησης. Το διαπιστώνετε αν υπάρχουν αστέρια στην σελίδα του καταλύματος.

Κάνοντας κλικ στην βαθμολόγηση, εμφανίζεται δίπλα στην αναλυτική βαθμολογία και η γέφυρα: Η βαθμολογία σας, όπως και στο παράδειγμα που απεικονίζεται. Με ένα ακόμα κλικ μπορείτε να καταχωρείσετε την δική σας αξιολόγηση με την οποία βοηθάτε άλλους επισκέπτες μεταφέροντας τις δικές σας εμπειρίες.

Επισημαίνω ότι κάθε σε μεγάλο βαθμό αρνητική κριτική μεταφέρεται και συζητείται με τον ιδιοκτήτη πριν την δημοσίευσή της, καθότι ο τελευταίος δεν έχει την δυνατότητα δημοσίως να τοποθετηθεί. Ακραίες αρνητικές κριτικές προσβλητικού περιεχομένου δεν δημοσιεύονται.

Ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας!


πίσω στην ελληνική αρχική σελίδα

πίσω στην αρχή

© IPS-Team

τελευταία Μεταβολή: